Vakkundige partner voor alle payroll diensten

Kiest u voor de payroll diensten van Eye2eye, dan bent u verzekerd van professionele ontzorging op het gebied van uw volledige personeelsadministratie. Eye2eye Payroll verzorgt vakkundig alle administratieve handelingen, zoals arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, jaaropgaven, loondoorbetalingen, verzekeringen, ziekteregistratie en CAO- en wetswijzigingen.


 
Maatwerk in payrolling
Bij Eye2eye is niet alleen kwaliteit en professionaliteit in payrolling absoluut gegarandeerd, maar ook maatwerk en oog voor de wensen van opdrachtgever én werknemer. Eye2eye biedt u meer gelegenheid om u te focussen op uw core business, meer flexibiliteit, minder administratieve lasten en minimalisatie van risico’s.

Professioneel en persoonlijk payrollen
Eye2eye staat klaar voor large accounts, (MKB-)ondernemers, intermediairs en freelancers in alle sectoren. Onze kennis van nagenoeg alle CAO’s stelt ons in staat om steeds maatwerk te leveren en u te voorzien van het juiste advies. Wilt u dat Eye2eye Payroll ook een rol speelt in de werving & selectieprocedure, of bij functionerings- en beoordelingsgesprekken van uw werknemers? Ook dat hoort tot de mogelijkheden van onze payroll diensten.

Eye2eye Payroll maakt het verschil
Wij van Eye2eye Payroll zijn ervan overtuigd dat we een duidelijk verschil kunnen maken. Meer weten over Eye2eye Payroll en onze payroll diensten? Neem gerust contact met ons op.

Belinda Emans

Payroll Professional Frontoffice

Nicole van Dooren

Payroll Professional Backoffice

Benieuwd wat Eye2eye met payrolling
voor uw organisatie kan betekenen?

vrijblijvende afspraak maken
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.