Eye2eye Payroll, uw vakkundige partner voor alle payroll diensten

Kiest u voor payrolling door Eye2eye Payroll, dan bent u verzekerd van een vakkundige partner voor uw volledige personeelsadministratie. Eye2eye Payroll ontfermt zich over de personele aangelegenheden van uw werknemers, van salarisadministratie tot en met begeleiding bij ziekte en van contractbespreking tot en met pensioenregeling. 
Professionaliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en maatwerk gaan bij Eye2eye Payroll hand in hand. 

Op de pagina voordelen payrolling leest u waarom payrolling meerwaarde kan bieden voor u als werkgever. Hieronder lichten we enkele voordelen verder toe. 

Payrolling voor flexibiliteit 
Bij payrolling draagt u als werkgever zelf zorg voor werving & selectie van uw werknemers. Het daadwerkelijke ‘in dienst nemen’ doen wij voor u. Vervolgens profiteert u van maximale flexibiliteit in het aantal en de duur van arbeidscontracten in 3 ½ jaar tijd. 
Vanaf 1 juli 2015 profiteert u van maximale flexibiliteit in het aantal en de duur van arbeidscontracten in 5 ½ jaar tijd 
 
Payrolling voor duidelijkheid 

Payroll verschaft volledige duidelijkheid in de totale salaris- en personeelskosten. Al uw werkgeversverplichtingen worden teruggebracht tot slechts één factuur. 

Payrolling voor zekerheid en beperking van risico’s 
Kiest u voor payroll diensten, dan loopt u geen arbeidsrechtelijke risico’s. Het payroll bedrijf is juridisch werkgever van uw werknemers en daardoor drager van alle arbeidsrechtelijke risico’s. 

Payrolling voor meer tijd voor uw core business 
Doordat het payroll bedrijf kundig zorg draagt voor alle personeelsadministratie, houdt u meer tijd over om u te focussen op uw core business. 

Meer weten over alle voordelen die payrollen u kan bieden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Benieuwd wat Eye2eye met payrolling
voor uw organisatie kan betekenen?

vrijblijvende afspraak maken
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.